16 d’abril 2010

Assamblea General

Hola a tots/es recentment es va realitzar l'assamblea general, de la qual tots els socis estaveu convocats, a continuació penjo la carta que rebran els socis.

Benvolgut soci,

 

 

El passat dissabte  27 de març, es va celebrar l’assemblea de la Drecera, i tenim ganes de fer més activitats. Les quals s’aniran informant tan via e-mails (dels que disposem) com en les guixetes habituals (que hi ha a la nostre població a les entrades de les urbanitzacions i a les marquesines de l’autobús.), també tenim blog on us podeu informar de les activitats programades com de les previstes.

 

S’adjunta programa d’activitats, on a més de la caminada nocturna que aquest any està prevista pel proper 5 de juny a les 20:30h del vespres sortint del local social que es troba a Pinedes de Castellnou, també hi ha dos noves activitats relacionades amb conèixer el nostre terme.

 

-         Descobrir Castellnou de Bages i els seus entorns. On a través d’excursions matinals s’arribarà a punts d’interès del terme i les seves proximitats (cases, fonts, ermites, mines, tolls, boscos, pobles abandonats i més del que no coneixem del nostre poble).

 

-         Introducció al geocatching: El geocatching és una activitat internacional que a través de les dades que et donen via internet, amb un GPS, orientació i sentit comú et porta a punts d’interès d’arreu del mon. El dia 15 de maig farem una breu explicació del seu funcionament als baixos de l’ajuntament i anirem a explorar els punts més pròxims que es troben dintre la població. En properes sortides depenent de la disposició dels interessats es faran les aproximacions amb cotxes utilitaris o amb tot terrenys.

 

-         Teatre: Fins ara s’havia realitzat alguna sortida al teatre a Barcelona, però davant de la varietat d’actuacions que es realitzen des del teatre de Manresa el Kurssal canviem de destí. Aquest any tenim previst una actuació del  Tricicle.

 

També s’han de renovar els carnets de socis, aquest any degut a la poca activitat que hi ha hagut, hem decidit que no es cobrà la quota als antics socis, sols es renova el carnet.

El qui vulgui fer-se soci, l’inscripció serà de 5€.

 

 

Us hi esperem a tots, grans i petits, serà molt interessant.