13 de maig 2010

+ info Geocaching

Hola a tots/es, donar una mica més d'informació...  La durada seria aproximadament de 3 hores, consta d'una petita part teorica, per entendre bé els conceptes, i dues practiques, s'apigueu que la canalla son els que més disfruten per aixó aquesta activitat es oberta a tothom!!!

Recordar també que és totalment gratuita i no cal fer inscripcions, tot i aixó si ens deixen un missatge informant la vostre assistencia en facilitará la feina.

Ens veiem Dissabte

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a tots els que formeu part de la Drecera. Som una parella del Serrat que fem geocaching des defa força temps, ens diem "Càtars" i junt amb una altra parella, les "Sargantanes" hem creat alguns catxés per aquí la vora. Concretament n'hi ha un al cementiri i a la Creu del Perelló en relació a la història dels maquis (Caracremada, concretament). Per altra banda, individualment hem creat el simple de les tardes de MILL i el multi dels Tolls de Castellnou. A part ja debeu saber que hi ha el del Putxot i el de la Torre del moro, per aquí a casa nostra. Tot i que tenim coneixement que ja sabeu que hi ha tots aquests catxés és per dir-vos que ens fa molta il·lusió que es dugui a terme una activitat com la vostra. Nosaltres intentarem assistir a primera hora però no ens podrem quedar fins el final. Per qualsevol cosa que necessiteu, si us podem ajudar, no dubteu a contactar amb nosaltres. Som el Lluís i la Mome.

Unknown ha dit...

Hola Montse, si efectivament coneixem tots aquets geocachings, de fet els dos practics que farem seran vostres, (espero que no ho llegueixi gaire gent, ja que has desvelat la ubicació....) De fet jo també fa molt de temps que relaitzem aquesta activitat, així mateix el primer caché de Castellnou (Putxot), es meu, estariem encantats de poguesiu venir i poder-se coneixer.

Salut
Toni